Kom online op 28 & 29 september voor de ONE Conference 2021!

Bezoek de website van de ONE Conference

ONE Conference

De ONE Conference in Den Haag is dé internationale cybersecurity conferentie die u niet wilt missen. Spraakmakende sprekers van over de hele wereld delen hun kennis en inzichten over de laatste ontwikkelingen op cyberveiligheidsgebied. Het doel van de conferentie is om uitwisseling van kennis en ideeën in de het internationale cybersecurity netwerk te bevorderen.

Dit jaar vindt de ONE Conference online plaats op 28 & 29 september. Registreren kan hier. Tijdens dit hybride evenement kunnen bezoekers verschillende presentaties bijwonen. Het hele programma is vindt u hier.

Daarnaast publiceren we een e-magazine met een selectie van sprekers die normaal gesproken op de conferentie hadden gestaan. Zij presenteren zichzelf en hun verhaal met een blog, artikel of video.

Meer informatie

Initiatiefnemers van de ONE zijn: het NCSC, het ministerie van EZK en de gemeente Den Haag. Tot ons genoegen is het ook dit jaar weer gelukt om een boeiende conferentie te organiseren. Ons doel is om deelnemers van bedrijven, overheden en de wetenschappelijke wereld te inspireren met een breed, informatief en divers online programma. Bovendien is er na afloop gelegenheid om virtueel kennis te maken en te netwerken met nationale en internationale sprekers en deelnemers.

We kijken er naar uit om u als cybersecurity professional online te ontmoeten!

Meer informatie over de ONE Conference vindt u hier.