ONE Conference 2022: we are all connected

Wil je bijdragen aan ONE 2022? Dien vóór 6 mei je voorstel in!

Bezoek de website van de ONE Conference

ONE Conference

De ONE Conference in Den Haag is dé internationale cybersecurity conferentie die u niet wilt missen. Spraakmakende sprekers van over de hele wereld delen hun kennis en inzichten over de laatste ontwikkelingen op cyberveiligheidsgebied. Het doel van de conferentie is om uitwisseling van kennis en ideeën in de het internationale cybersecurity netwerk te bevorderen.

Dit jaar vindt de ONE Conference weer volledig fysiek plaats op 4 en 5 oktober in hartje Den Haag. De gloednieuwe evenementenlocatie Amare ligt aan het Spui op 5 minuten loopafstand van het station Den Haag Centraal. Aan het programma wordt op dit moment hard gewerkt. Heeft u een voorstel voor een bijdrage aan het evenement? Dan kunt u deze indienen tot uiterlijk 6 mei via de website van ONE Conference.

Meer informatie

Initiatiefnemers van de ONE zijn: het NCSC, het ministerie van EZK en de gemeente Den Haag. Ons doel is om deelnemers van bedrijven, overheden en de wetenschappelijke wereld te inspireren met een breed, informatief en divers online programma. Bovendien is er tijdens en na afloop van beide conferentiedagen gelegenheid om kennis te maken en te netwerken met nationale en internationale sprekers en deelnemers.

We kijken er naar uit om u als cybersecurity professional te ontmoeten!

Meer informatie over de ONE Conference vindt u hier.