CVD-meldingen formulier

Wanneer u een technische kwetsbaarheid heeft gevonden in een systeem van de Rijksoverheid, kunt u dit bij het NCSC melden. Het maken van zo'n melding heet Coordinated Vulnerability Disclosure (CVD). In ons CVD-beleid leest u meer over deze en andere type meldingen die het NCSC oppakt.

Voor het maken van een CVD-melding gebruikt u onderstaand formulier. Om te voorkomen dat de informatie in verkeerde handen valt, kunt u de inhoud van uw melding aanvullend versleutelen met onze PGP-key. Lees voordat u een melding doet eerst ons CVD-beleid voor meer informatie over hoe wij met uw melding omgaan en wat er van u wordt verwacht. In ons CVD-beleid leest u tevens welke typen kwetsbaarheden binnen onze scope vallen.

Heeft u een vraag of opmerking die niet gerelateerd is aan cybersecurity? Dan kunt u contact opnemen met de Rijksoverheid via de algemene contactgegevens op rijksoverheid.nl.

CVD-meldingen formulier

Optioneel voor direct contact.
Type kwetsbaarheid
Ik heb het CVD-beleid gelezen en ga hiermee akkoord.(verplicht)
Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij vragen om uw naam, e-mailadres en telefoonnummer om met u over deze melding te kunnen communiceren. Het opgeven van een naam en telefoonnummer is optioneel. Indien u in aanmerking wenst te komen voor een beloning, hebben wij ook uw adres nodig om de beloning naar op te sturen. We zullen u daarom mogelijk naar uw adresgegevens vragen nadat uw melding is afgehandeld. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld tenzij een wettelijke bepaling of rechterlijke uitspraak dat vereist.

Akkoordverklaring(verplicht)