Factsheets

Bekijk hier de factsheets van het NCSC.

61 documenten

Vul zoekcriteria in

Vul hier een trefwoord in waarop te filteren

Vul hier een begin- en einddatum in op de volgende manier: DD-MM-JJJJ

Factsheet over afgenomen veiligheid RSA SecureID producten

RSA, de beveiligingsdivisie van EMC, heeft op 17 maart 2011 bekend gemaakt slachtoffer te zijn geworden van een gerichte hackersaanval. Daarbij hebben hackers toegang gekregen tot interne RSA systemen, inclusief systemen gerelateerd aan de SecureID beveiligingsproducten. De beschikbare informatie over welke gegevens er zijn ‘buit’ gemaakt en over de impact van deze...

06-09-2011 | Factsheet

Factsheet over veilig gebruik van Smartphones en Tablets

Het merendeel van de Nederlanders (64%) gaat niet de deur uit zonder smartphone, bijna een derde gaat er zelfs mee naar bed. Door de alsmaar toenemende capaciteit en functionaliteit, evenals de toenemende netwerkcapaciteit van mobiel internet, worden smartphones steeds vaker met bedrijfsnetwerken geïntegreerd. In deze factsheet leest u wat de belangrijkste...

08-04-2011 | Factsheet

Factsheet over kwetsbaarheden in voicemaildiensten

Op 23 en 24 maart 2011 is informatie in de media gekomen over twee kwetsbaarheden in de voicemaildienst van Vodafone. Uit eigen tests van is gebleken dat beide kwetsbaarheden inmiddels zijn verholpen door Vodafone.

24-03-2011 | Factsheet

Factsheet over Stuxnet - een geavanceerde en gerichte aanval

Stuxnet is kwaadaardige software (malware) die Windows-systemen aanvalt. Deze factsheet beschrijft de risico's van deze nieuwe malware en wat u er tegen kunt doen.

29-07-2010 | Factsheet

Factsheet over de beveiliging van webapplicaties

Veel organisaties onderschatten de bedreiging van webapplicaties. Daarom beschrijft deze factsheet de belangrijkste feiten, misvattingen en risico's. U leert wat uw organisatie kan doen om deze risico's in te schatten en wat u kunt doen in het geval van een incident.

12-03-2010 | Factsheet

Wat is het NCSC?

CSBN 2018

Nederland digitaal veilig