One Conference van start: Keeping our Future Secure, Be Innovative, Stay Alert!

De One Conference op 1, 2 en 3 oktober in het World Forum in Den Haag is één van de grootste internationale cybersecurity conferenties. Het NCSC en het ministerie van EZK organiseren deze conferentie met dit jaar het thema ‘Keeping our Future Secure, Be Innovative, Stay Alert!’. De derde dag wordt mogelijk gemaakt door (een partnerschap met) de gemeente Den Haag.

One Conference 2019 wordt geopend door minister van Justitie en Veiligheid Ferd Grapperhaus. Tijdens verschillende sessies gaan circa honderd binnen- en buitenlandse experts vanuit bedrijfsleven, overheid en wetenschap in op actuele onderwerpen zoals de kansen en bedreigingen die er zijn op het terrein van cybersecurity. Gedurende de drie dagen spreken experts als Robert Lee van Dragos (CEO Dragos), Patricia Zorko (pNCTV), Floor Jansen (National High Tech Crime Unit), Chuck Robbins (CEO Cisco), Edwin van Andel (CEO hacker company Zerocopter) en Arjan de Jong en Koen Sandbrink (Cybersecurity adviseurs NCSC) .

Live-hack ziekenhuisoperatie

Dit jaar wordt de laatste conferentiedag op spectaculaire wijze gesloten door een live-hack van een ziekenhuisoperatie op het podium. Onder de titel ‘Digital Disease: where bits and bites meet flesh and blood’ laten de Amerikaanse wetenschappers Christian Dameff, Jeff Tully, Sage Wexner en Joshua Corman voor het eerst in Europa zien hoe digitale dreiging ons dagelijks leven en cruciale voorzieningen als medische zorg daadwerkelijk kan verstoren.

Volg de One

Voor meer informatie, kijk op https://one-conference.nl/ of volg alle ontwikkelingen via Twitter en LinkedIn.