NIWO als 100ste Rijksoverheidsdeelnemer NDN in het zonnetje gezet

De Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie (NIWO) is onlangs als 100ste Rijksoverheidsorganisatie op het Nationaal Detectie Netwerk (NDN) aangesloten middels een sensor. Het NCSC ging maandag 30 september langs bij NIWO om dit heugelijke moment gezamenlijk te vieren.

Onlangs heeft NIWO als Rijksoverheidsorganisatie van het NCSC een sensor mogen ontvangen en in hun netwerk geplaatst. Hiermee zijn ze nu officieel aangesloten op het NDN. Naast dat zij de 100ste deelnemende Rijksoverheidsorganisatie aan het NDN zijn, is het ook een zeer soepele samenwerking geweest in de aanloop naar de plaatsing toe. Vanaf het moment van de introductiepresentatie tot het opleveren van een ingevuld technisch intakeformulier verstreken er minder dan 2 maanden. Dit is het snelste aansluittraject binnen de Rijksoverheid tot nu toe!

Om hier toch even bij stil te staan en dit te vieren gingen medewerkers van het NCSC op bezoek bij NIWO in Rijswijk. Nadat er gezamenlijk was stilgestaan bij nut en noodzaak van zowel NIWO als het NDN is er genoten van gebak dat in het teken stond van de 100e aansluiting op het NDN.

Het NCSC wil NIWO hartelijk danken voor de soepele samenwerking tot nu toe. Wij zijn er trots op dat we gezamenlijk middels een actieve deelname aan het NDN bijdragen aan het digitaal weerbaarder maken van Nederland.

Wilt u als Rijksoverheidsorganisatie of vitaal verklaarde private organisatie ook deel uitmaken van het Nationaal Detectie Netwerk? Klik dan hier.

Groepsfoto NIWO 100ste deelnemer NDN
©NCSC
NIWO 100ste deelnemer NDN