Samenwerking ONE Conference en Franse FIC

De Nederlandse ONE Conference en de French International Cybersecurity Forum (FIC) gaan samenwerken. Tijdens de FIC is deze week een gezamenlijke Memorandum of Understanding getekend om dit te onderstrepen.

Beide conferenties zetten zich in om de kennis, ervaringen en contacten binnen de cyber security gemeenschap uit te wisselen. De samenwerking heeft als doel de conferenties kwalitatief aantrekkelijker te maken. Dat gebeurt onder andere door het uitwisselen van kennis over de conferentie, maar bovenal kennis óp de conferentie.

Tijdens deze editie van de FIC presenteerde de ONE twee van haar sprekers aan het Franse publiek. Jeroen Gaiser en Maarten van Leeuwen van Rijkswaterstaat vertelden over hun reis die ze hebben gemaakt om OT, IT en IoT uitdagingen binnen hun organisatie aan te gaan. Noortje Henrichs van het NCSC presenteerde de nieuwste inzichten op het gebied van cyber threat intelligence.

De ONE Conference is een initiatief van EZK, Den Haag en NCSC. Op de conferentie spreken nationale en internationale experts over de laatste ontwikkelingen op het gebied van cyber security. Van techniek tot beleid en van innovatie tot economische kansen. De ONE Conference vindt dit jaar plaats op 28 en 29 september. Aanmelden voor het online programma kan nog steeds via de website van de ONE.

Vergroot afbeelding
Beeld: ©NCSC / NCSC
Hans de Vries, directeur NCSC, tekent namens de ONE Conference de Memorandum of Understanding